За військовими КНДР у Курській області закріплять перекладачів та російських солдатів – ГУР

Російські солдати готуються до зустрічі північнокорейських військових, які вже знаходяться в рф і незабаром будуть перекинуті на фронт до Курської області. До військових КНДР хочуть прикріпити перекладачів та солдатів рф.

Про це повідомила пресслужба ГУР.

Так, Головне управління розвідки перехопило розмови військовослужбовців 810-ї окремої бригади морської піхоти 18-ї армії південного військового округу ЗС рф, які беруть участь у бойових діях на Курському напрямку.

«У перехопленнях окупанти обговорюють підготовку до прийому та розподілу військовослужбовців КНДР (умовна назва батальйон «К») на Курському напрямку», – розповіли розвідники.

Повідомляється, що для організації взаємодії окупанти планують закріпити одного перекладача і трьох солдатів армії рф за кожними 30 військовослужбовцями КНДР.

«Проте самі росіяни висловлюють сумнів щодо можливості забезпечити новоприбулих окупантів російським командним складом. Чисельність перекинутих на росію північнокорейських військових зараз становить близько 12 тисяч осіб, серед них ― 500 офіцерів, зокрема три пхеньянські генерали», – зазначили в ГУР.

Нагадаємо, за словами президента України, перші військові КНДР будуть задіяні у зонах бойових дій уже 27-28 жовтня. Цього тижня володимир путін вперше прокоментував участь військових КНДР у війні проти України.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО