У Дніпрі знову зросла кількість загиблих внаслідок ранкової атаки росіян

Читать на русском
У Дніпрі зросла кількість жертв ракетного обстрілу. Рятувальники виявили тіло чоловіка, який загинув від російського удару вранці 19 квітня.
Фото: t.me/dnipropetrovskaODA

У п'ятницю, 19 квітня, у Дніпрі зросла кількість загиблих внаслідок ранкового ракетного удару росіян. Рятувальники виявили під завалами тіло чоловіка.

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Наймасштабніші теракти росіян в Україні під час великої війниНа інфографіці – найкривавіші теракти росіян під час великої війни. Окупанти продовжують тероризувати українців ракетними та дроновими атаками.

«Рятувальники виявили тіло чоловіка, який мешкав на 5-му поверсі, на рівні третього.

Загалом ця атака на область обірвала 8 життів. Двоє жертв – діти», – написав він у Telegram.

Перед цим рятувальники дістали з-під завалів багатоповерхового будинку тіло жінки. Повіломлялося, що під завалами може бути ще одна людина.

Нагадаємо, вночі окупанти випустили по Україні 22 ракети різних типів і 14 дронів. Сили ППО збили всі «шахеди» та 15 ракет.

Головний удар був спрямований на Дніпро та область. Внаслідок атаки є загиблі, у тому числі діти. 20 квітня на Дніпропетровщині – день жалоби.

Цього ж дня президент Володимир Зеленський прибув з візитом у Дніпро, яке вранці зазнало ракетної атаки з боку рф. Він провів нараду щодо ситуації в області та захисту всіх міст та громад регіону.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: