Окупанти заявили про нічну атаку понад 15 дронів на Севастополь

Читать на русском
За попередньою інформацією, в районі Північної сторони та Фіолента окупанти над акваторією нібито знищили понад 15 безпілотників.
ІлюстративнеФото: росЗМІ

У ніч проти вівторка, 23 липня, в районі мису Фіолент окупованого Криму ППО загарбників нібито збила понад 15 безпілотників.

Про це так званий губернатор Севастополя Михайло Развожаєв повідомляє у Тelegram.

Як часто Україна завдає ударів по російських військових об'єктах в окупованому КримуЗ якою регулярністю відбуваються атаки на військові об'єкти росіян в окупованому Криму – на інфографіці.

«У Севастополі сили ППО та підрозділи РЕБ відбили атаку БПЛА. За попередньою інформацією, в районі Північної сторони та Фіолента військові над акваторією знищили понад 15 безпілотників», - йдеться у повідомленні.

Развожаєв заявляє про нібито незначні пошкодження внаслідок падіння уламків дронів. Він традиційно зазначив, що «жодні об'єкти в місті не постраждали».

Нагадаємо, нещодавно морські та повітряні дрони СБУ атакували російську базу на озері Донузлав в окупованому Криму. Пошкоджено штаб, склад боєприпасів, електропідстанцію. Журналісти опублікували супутникові знімки.

Як відомо, росіяни після переміщення з Криму корабельного угруповання почали використовувати авіацію для захисту Керченського мосту.

Раніше «Слово і діло» розповідало, як часто Україна завдає ударів російським військовим об'єктам в окупованому Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: