Трамп анонсував велике інтерв'ю для Ілона Маска

Читать на русском
Дональд Трамп має намір зустрітися наступного тижня з одним із засновників компанії Tesla Ілоном Маском для великого інтерв'ю.
Фото: AP

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп повідомив, що у понеділок, 12 серпня, дасть інтерв'ю засновнику компанії Tesla, американському мільярдеру Ілону Маску.

Про це повідомляє USA Today, з посиланням на пост експрезидента у власній соцмережі Truth Social.

Новий кандидат у президенти США від демократів: що потрібно знати про Камалу ГаррісНа інфографіці – що відомо про Камалу Гарріс, яка балотується у президенти США від Демократичної партії замість Джо Байдена.

«У понеділок ввечері я дам велике інтерв'ю з Ілоном Маском - подробиці згодом!», - йдеться у повідомленні.

Інформації про формат і теми майбутньої бесіди Трампа і Маска поки що не наводяться. Маск поки не прокоментував інтерв'ю на своїй платформі X.

Як відомо, мільярдер неодноразово заявляв, що підтримує Трампа у президентській гонці. Раніше він вніс пожертву до організації America PAC, яка займається підтримкою передвиборчої кампанії експрезидента США.

Нагадаємо, віцепрезидентка США Камала Гарріс не погодилася на пропозицію Дональда Трампа щодо дебатів, які модеруватиме телеканал Fox News.

До слова, 2 серпня віцепрезидентка США Камала Гарріс забезпечила собі більшість голосів делегатів Національного з'їзду Демократичної партії. Її вже підтримали понад 2350 делегатів. Цієї кількості голосів достатньо, щоб висуватись у президенти.

Також стало відомо, що Гарріс і Трамп зрівняли шанси перемогти на президентських виборах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: