У Курській області рф оголосили евакуацію ще в одному районі

Читать на русском
З 13 серпня у Великосолдатському районі евакуацію оголошено офіційно. Місцева влада закликала мешканців залишати заявки.
Укрінформ

У Великосолдатському районі Курської області росії запровадили евакуацію для місцевих жителів.

Про це повідомили російські ЗМІ з посиланням на главу району.

ЗСУ контролюють близько 1000 квадратних кілометрів території росії – СирськийЗСУ продовжують проводити операцію в Курській області, за минулі дні вдалося захопити приблизно 1000 квадратних кілометрів території росії.

За словами місцевої влади, до сьогодні евакуації в районі не було. Але з 13 серпня евакуацію оголошено офіційно. Місцева влада закликала мешканців залишати заявки. Зазначимо, Великосолдатський район Курської області межує із Суджанським, у якому продовжуються бойові дії на тлі наступу ЗСУ.

Нагадаємо, 12 серпня влада Бєловського району Курської області росії повідомила про напружену ситуацію і закликала місцевих жителів евакуюватися.

За даними російської влади на 10 серпня, із прикордонних районів Курської області на тлі просування ЗСУ евакуювали вже понад 76 тисяч жителів.

Раніше окупанти запровадили режим контртерористичної операції на території Курської, Брянської та Бєлгородської областей рф через нібито загрозу з боку України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: