Правоохоронці викрили фабрику фейків, яку курує заступник глави адміністрації путіна

Читать на русском
В Україні викрили російську фабрику фейків, яку курує заступник глави адміністрації диктатора володимира путіна Сергій Кирієнко.
armyinform.com.ua

В Україні викрили російську фабрику фейків, яку курує заступник глави адміністрації диктатора володимира путіна Сергій Кирієнко.

Про це повідомив радник керівника Офісу президента Сергій Лещенко.

Цього тижня в Україні викрили пропагандиську машину росії «Команда И». Фабрика фейків, курувалася особисто заступником голови адміністрації російського диктатора володимира путіна Сергієм Кирієнком.

«Саме ця пропагандистська машина стоїть за великою кількістю вкидів проти України як на території росії, так і на території третіх країн, які під впливом цих фейків можуть змінювати політичну позицію», – зазначив радник керівника ОП.

Лещенко наголосив, це вкотре доводить, що росія поширює брехню, щоб посіяти в світі недовіру до України та зменшити її підтримку.

Нагадаємо, у Бєлгороді вбили путінського пропагандиста Олександра Коробова. На нього напали та проломили череп.

Також писали, що замах на кандидата у президенти США Дональда Трампа став новою темою російської пропаганди. У Кремлі знову вигадали і намагаються протягнути версію щодо «українського сліду».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: