Колишнього співвласника ПриватБанку оголосили у розшук

Читать на русском
Міністерство внутрішніх справ на своєму сайті оголосило у розшук колишнього співвласника ПриватБанку Геннадія Боголюбова.
Фото: Forbes

Міністерство внутрішніх справ оголосило у розшук колишнього співвласника ПриватБанку Геннадія Боголюбова, якому раніше ДБР повідомило про підозру.

Про це повідомляється на сайті МВС.

Рейтинг мільярдерів Forbes: як за час війни змінилися статки найбагатших українцівУ рейтингу мільярдерів від Forbes є п'ять українських бізнесменів. На інфографіці – як війна вплинула на розмір їхніх статків.

Зокрема, Геннадій Боголюбов значиться у розшуку як «особа, яка переховується від органів досудового розслідування». Датою його зникнення значиться 10 липня 2024 року.

Нагадаємо, 9 липня цього року колишньому співвласнику ПриватБанку Геннадію Боголюбову ДБР повідомило про підозру через те, що він виїхав із країни за чужим паспортом.

Слідство встановило, що 24 червня олігарх у супроводі свого близького родича виїхав поїздом «Київ-Хелм», хоча по базам даних кордон не перетинав.

Олігарху та правоохоронцю повідомили про підозру у незаконному переправленні осіб через державний кордон (ч. 2 ст. 332 КК України). А Боголюбов отримав підозру ще й у незаконному заволодінні паспортом (ч. 3 ст. 357 КК України).

Прикордонника заарештували з альтернативою внесення застави у 25 млн грн.

Раніше прикордонники пояснили ситуацію із забороною на виїзд для чоловіків із подвійним громадянством.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: