Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Соколов пообіцяв реконструювати вулицю Серьожникова

Міський голова Чернігова Олександр Соколов повідомив, що реконструюватиметься вулиця Серьожникова. За його словами, це має бути красива пішохідна вулиця, з фонтанчиками, викладена брущаткою, із затишними кафе на перших поверхах.
Не виконано
Сказано 19 серпня 2011 р.

Джерело

  • http://www.gorod.cn.ua/news_28650.html
  • Лист заступника Чернігівського міського голови - керуючого справами виконкому С. Г. Віхрова
  • Лист заступника міського голови В.Г.Кривенка
  • http://chernigiv-online.com/pishohidna-vulycja-chernigova.html
  •  Запит на доступ до публічної інформації

Результат

Як повідомив заступник Чернігівського міського голови - керуючий справами виконкому С. Г. Віхров, питання реконструкції вул.Серьожнікова постійно знаходиться на контролі у міській раді, ведуться пошуки інвесторів для реконструкції та благоустрою вулиці. Міська рада сприяє власникам квартир першого поверху у реконструкції приміщень для улаштування об'єктів громадського призначення з благоустроєм прилеглої території. На вулиці в переобладнаних приміщеннях вже працюють перукарні, магазини, офіси, стоматкабінет. В подальшому планується всі квартири першого поверху вулиці переобладнати під нежитлові приміщення для розміщення невеликих крамничок з продажу сувенірів, друкованої продукції тощо. Але цей процес іде, на жаль, повільно у зв'язку з відсутністю коштів на реконструкцію у міському бюджеті.

Станом на 5 листопада 2013 року для складання технічного завдання проводиться збір даних по кожному об'єкту, який буде включено до реконструкції вул. Серьожнікова.

12 листопада 2014 року перший заступник мера Микола Миргородський повідомив, що дав вказівку повернути пішохідну зону на вулиці Серьожнікова. Також на вулиці Серьожнікова вже встановили лавочку для відпочиваючих.

Редакція ІА "Слово і діло" 24 грудня 2014 року направила запит на отримання доступу до публічної інформації.

На жоден із запитів міський голова Чернігова Олександр Соколов не надав відповідь про виконання обіцянки, тому йому присвоєно статус "Не виконано". Якщо ви володієте інформацією щодо виконання зазаначеної обіцянки, просимо направити її на електронну пошту ІА "Слово і діло" [email protected]