Буданов прокоментував ситуацію на фронті та розповів, чи є загроза наступу рф на Сумщину

Читать на русском
Буданов пояснив, що наразі в Сумській області йдуть прикордонні спроби росіян прорвати оборону, а також час від часу російські ДРГ намагаються прорватись в область.
ArmyInform

На фронті в Україні зараз триває важкий період, але жодного армагеддону не буде. При цьому, українські військові вже вжили всіх необхідних заходів для захисту Сумської області від російських окупантів.

Про це керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов повідомляє в інтерв'ю в ефірі телемарафону.

«Я вважаю, що він (важкий період - ред.) зараз йде. Але я ще раз повторюю - армагеддону жодного не буде. Не переймайтесь, ми вистоїмо та переможемо», - сказав Буданов.

Голова ГУР також розповів, що літній контрнаступ російської армії вже розпочався.

«Він вже йде. Він почався в середині травня і триває. Він триває. Ситуація не найкраща, але не треба перебільшувати наслідки цього», - зазначив керівник розвідки.

Водночас, Буданов пояснив, що наразі в Сумській області йдуть прикордонні спроби росіян прорвати оборону, а також час від часу російські ДРГ намагаються прорватись в область.

«Але всі необхідні заходи вже вжиті і такого масштабу, як відбулося, вже немає», - наголосив він.

Нагадаємо, кілька днів тому в росії заявили про нібито захоплення села Рижівка. Президент Володимир Зеленський зазначив, що на Сумщині українські військові повністю контролюють ситуацію, а в селі Рижівка росіян немає.

Зазначалося, що у Рижівка Сумської області на одній із будівель з'явився російський прапор, який замінували. Прапор вдалося розмінувати за допомогою БПЛА.

У ЗСУ пояснили, чому ворог обрав для провокацій на Сумському напрямку саме Рижівку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: