Ракетна атака 8 липня: Нацполіція оновила дані про загиблих

Читать на русском
Загальна кількість загиблих в Україні внаслідок російського ракетного удару 8 липня досягла 42 людей.
фото Нацполіція

В Україні кількість загиблих внаслідок російського ракетного удару 8 липня досягла 42 людей. Серед загиблих четверо дітей. У Києві під завалами будинку знайшли 12-у жертву.

Про це повідомила Нацполіція у вівторок, 9 липня.

Що відомо про дитячу лікарню «Охматдит», пошкоджену російським ракетним ударомНа інфографіці – що відомо про дитячу лікарню Охматдит, пошкоджену російським ракетним ударом.

«Протягом доби загинули 42 особи, серед яких четверо малолітніх дітей», – йдеться у повідомленні.

Постраждали від російських ударів 190 людей, пошкоджено 323 об'єкти.

Так, внаслідок удару по лікарні «Охматдит» у Києві загинули двоє дорослих: лікар та відвідувач медустанови. Ще 30 травмовано, з них 10 дітей.

Також у Шевченківському районі Києва росіяни влучили у житловий багатоквартирний будинок, один під'їзд повністю зруйнований. Під завалами загинули 12 мешканців, серед них троє дітей віком від 8 до 14 років, ще 25 людей травмовано.

У Дніпровському районі столиці внаслідок ракетного удару по медичному центру вбито дев'ятьох людей і восьмеро поранено.

Крім того, від атак росії постраждали Дніпро і Кривий Ріг – підприємства, багатоповерховий житловий будинок та будівля СТО: 11 людей загинули та 69 отримали поранення. У Дніпрі руйнування отримали багатоповерхівка та станція техобслуговування авто.

Нагадаємо, СБУ встановила, що російські військові застосували ракети Х-101 для удару по «Охматдиту».

Сьогодні стало відомо, що Кабмін виділить із резервного фонду держбюджету 100 млн гривень на першочергові відновлювальні роботи у дитячій лікарні «Охматдит».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: