Невідомий напав зі зброєю на пост охорони Луцького ТЦК, поранено солдата

Читать на русском
Невідомий відкрив вогонь по посту охорони Луцького ТЦК, у результаті чого був поранений старший солдат, нападнику вдалося втекти, наразі його розшукують.
expert.in.ua

В ніч на вівторок, 27 серпня, під час комендантської години стався озброєний напад на пост охорони Луцького територіального центру комплектування. У результаті чого був поранений старший солдат, нападнику вдалося втекти.

Про це повідомляє Оперативне командування «Захід» на сторінці у Facebook.

У Міноборони пояснили, чому ТЦК продовжує видавати повістки на вулицяхТЦК продовжує роздавати повістки на вулицях, оскільки багато військовозобов'язаних порушують правила обліку та не оновили свої дані. Цей факт необхідно встановити.

«27 серпня вночі невідомий відкрив вогонь по посту охорони Луцького ТЦК. У результаті нападу був поранений старший солдат М., який зараз перебуває на лікуванні у госпіталі», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що солдати роти охорони, які у цей час несли службу, згідно обставин відкрили вогонь у відповідь. Злочинцю вдалося втекти з місця події. Зараз його розшукують правоохоронці.

Як наголошується, на посту охорони перебували військові із бойовим досвідом, яких після поранень перевели на службу в тил, до Луцького ТЦК.

В ОК «Захід» нагадали, що Територіальний центр комплектування є режимним об'єктом. Тому у випадку загрози життю військовослужбовців - вони відкриватимуть вогонь на ураження.

«Всі любителі стріляти у військових будуть покарані відповідно до чинного законодавства. Правоохоронні органи вже шукають вчорашніх стрільців. І будьте впевнені — знайдуть. До особового складу всіх ТЦК доведено, що у випадку загрози життю слід відкривати вогонь на ураження», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що правоохоронці повідомили про підозру чотирьом жителям Ворохти через конфлікт із військовослужбовцями місцевого ТЦК.

Раніше в Одесі чоловік з жінкою напали на поліцейську під час вручення повістки.

Також було затримано російського агента, який готував підпали будівель ТЦК.

Окрім цього, на Тернопільщині затримали військового, який за 5000 доларів США допомагав громадянину покинути територію ТЦК.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: