За час війни путін отримав найменше привітань із днем ​​народження від інших президентів – ЗМІ

Читать на русском
Диктатора володимира путіна 7 жовтня привітали з днем ​​народження усього вісім лідерів іноземних держав.
Слово і діло

У понеділок, 7 жовтня, свій день народження відзначав російський диктатор володимир путін, при цьому його привітали представники Туреччини, Вірменії, Республіки Сербської Боснії та Герцеговини та Білорусі.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Що спільного у країн, які прийняли путіна під час повномасштабної війниПутін за час повномасштабної війни відвідав 15 країн, 13 із них – авторитарні. Більше – на інфографіці.

Зокрема, турецький лідер Реджеп Таїп Ердоган привітав путіна у телефонній розмові. Однак самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко, ймовірно зробив це особисто, адже сьогодні прилетів до країни-агресора.

Хто привітав путіна з днем народження: -президент Нікарагуа Даніель Ортега; -президент Туркменістану Сердар Бердимухамедов; -президент Білорусі Олександр Лукашенко; -прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян; -президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган; -Президент ЦАР Фостен-Арканж Туадера; -президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв; -король Бахрейну шейх Хамад бен Іса Аль Халіфа.

Згідно з інформацією ЗМІ, ця кількість є меншою, ніж у перші два роки війни в Україні.

Як відомо, російський диктатор володимир путін перестав відвідувати резиденцію в Сочі, побоюючись за своє життя після атак безпілотників на об'єкти у місті.

Нагадаємо, у вересні-жовтні 2023 року до Сочі почали долітати українські безпілотники. Зокрема, один із дронів упав на територію сочинського аеропорту та пошкодив гелікоптерний майданчик.

Також посол розповів про найперспективніший формат створення трибуналу для путіна.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: