Росіяни за день скинули на свою ж Курську область понад 20 авіабомб – Генштаб

Читать на русском
Російські льотчики з початку доби завдали майже двох десятків авіаударів по території Курської області.
sprotyv.info

Російська авіація від початку доби і до вечора п'ятниці завдала 18 ударів по території Курської області рф, скинувши більше двох десятків керованих авіабомб.

Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України увечері у п'ятницю.

Як росіяни «бомблять» власні та окуповані територіїНа інфографіці – де російські військові літаки найчастіше гублять авіаційні бомби ФАБ та інші.

«За наявною інформацією, ворог завдав 18 авіаударів по території Курської області, застосувавши 24 КАБи», – йдеться у зведенні.

Також повідомляється, що окупанти продовжують застосовувати артилерію та авіацію по територіях Чернігівської та Сумської областей. Під ворожими обстрілами були райони населених пунктів Нововасилівка, Стара Гута, Басівка, Лісківщина, Покровка, Уланове, Бояро-Лежачі та Бобилівка. Авіація противника завдала удару по району населеного пункту Бобилівка.

Нагадаємо, головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський спростував заяви володимира путіна про те, що в Курській області нібито знаходяться в оточені 2 тисячі українських військових.

А президент Володимир Зеленський повідомляв, що у Курській області російські війська намагалися відтіснити українські позиції, проте ЗСУ успішно утримують рубежі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: