Трамп відмовився давати інтерв'ю замість дебатів, Гарріс погодилася – ЗМІ

Кандидат у президенти США Дональд Трамп відмовився дати інтерв'ю програмі «60 хвилин» на каналі CBS News. Однак кандидатка від демократів Камала Гарріс погодилася.

Про це повідомляє Axios.

Зазначається, що спочатку Трамп погодився, але згодом відмовився від інтерв'ю.

«Було обговорення, але нічого не було заплановано або зафіксовано. Вони наполягли на тому, щоб перервати інтерв'ю для перевірки фактів», - пояснив ситуацію директор з комунікацій кампанії Трампа Стівен Чунг.

Тим часом віце-президент Гарріс погодилася та візьме участь у шоу, яке вийде в ефір 7 жовтня. При цьому запрошення Трампу залишається актуальним.

«Цього року кампанії Гарріс і Трампа погодилися взяти участь у програмі «60 хвилин». Віце-президент Гарріс поговорить з кореспондентом Біллом Уітакером. Після першої згоди на інтерв'ю зі Скоттом Пеллі, кампанія колишнього президента Трампа вирішила відмовитися від участі. Пеллі розповість про це у понеділок увечері», - додав представник «60 хвилин».

Як відомо, відповідне шоу на CBS News могло б стати останнім шансом для обох кандидатів охопити масову аудиторію перед виборами.

Нагадаємо, нещдавно колишній президент Дональд Трамп відмовився від другого раунду дебатів з віцепрезиденткою Камалою Гарріс. Республіканець стверджує, що проводити нові дебати вже «занадто пізно».

Також раніше повідомлялось про те, що напередодні виборів віцепрезидентка США Камала Гарріс та республіканець Дональд Трамп зрівняли шанси на перемогу у одному з семи ключових штатів – Пенсильванії. Незначну перевагу виборці надають Гарріс.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО