Події сторінка 6009

3 вересня, 2012

Тижневий дайджест станом на 3 вересня 2012 року

За минулий тиждень система "Слово і діло" поповнилася 50-ма новими обіцянками представників центральних та регіональних органів влади.

31 серпня, 2012

"Велостарт"

Наприкінці травня поточного року голова КМДА Олександр Попов повідомив про початок реалізації проекту розвитку велосипедної інфраструктури "Велостарт", один з етапів якого передбачав встановлення до кінця червня безкоштовних стоянок для велосипедів біля музеїв, у парках та громадських місцях.

29 серпня, 2012

Підвішений стан підвісного мосту

Не встигли ми вдосталь насолодитися новиною про Дарницький міст, як на зміну їй прийшла інша - у 2013 році в Миколаєві побудують переїзд через річку Південний Буг.

28 серпня, 2012

Чергове відкриття Дарницького мосту

Вже другий рік поспіль частинами здається в експлуатацію залізнично-автомобільний Дарницький міст, який з'єднує правий та лівий береги Дніпра.

27 серпня, 2012

Тижневий дайджест станом на 27 серпня 2012 року

За минулий тиждень система "Слово і діло" поповнилася 74-ма новими обіцянками представників центральних та регіональних органів влади.

23 серпня, 2012

Та буде газ!

На дворі двадцять перше століття, а сотні українських міст та селищ й досі не газифіковано.

22 серпня, 2012

Рік шкільного автобуса

Не так давно ми писали про "улюблену" тему Дмитра Табачника - шкільний автобус. Міністр освіти ніяк не може зупинитися і згадує про нього чимдалі частіше.

21 серпня, 2012

Наступна станція - "Троєщина"

Мешканці житлового масиву "Троєщина" у передчутті - цього року розпочнеться довгоочікуване будівництво четвертої гілки метрополітену, яка з'єднає віддалений район з центром столиці.

20 серпня, 2012

Тижневий дайджест станом на 20 серпня 2012 року

За минулий тиждень система "Слово і діло" поповнилася 151-ю новою обіцянкою представників центральних та регіональних органів влади.

17 серпня, 2012

Списані празькі трамваї прямують до Одеси

Мода на придбання громадського транспорту, що був у використанні європейських країн, поступово набуває поширення в Україні. Слідом за Вінницею та Харковом хвилю підхопила Одеса.

16 серпня, 2012

Крюківський vs Hyundai

Напередодні чемпіонату Європи з футболу Україною було придбано корейські швидкісні поїзди Hyundai, потужності яких дозволяють долати відстань у 180 км за одну годину.

15 серпня, 2012

Бюджетні сподівання Президента

Президент України у період відпочинку не стоїть осторонь справ буденних. З впевненістю та оптимізмом Віктор Янукович заявляє, що Державний бюджет 2012 року буде виконано на 100%.

14 серпня, 2012

Олімпіада ХХХ

ХХХ літні Олімпійські Ігри добігли кінця, залишивши по собі нові спортивні досягнення та нагороди. Олімпійська збірна України увійшла у двадцятку кращих держав за загальним заліком нагород. Безперечно, можна було очікувати кращого результату, але для цього потрібна системна та послідовна позиція держави щодо організаційної та фінансової підтримки вітчизняних олімпійців.

13 серпня, 2012

Тижневий дайджест станом на 13 серпня 2012 року

За минулий тиждень система "Слово і діло" поповнилася 158-ма новими обіцянками представників центральних та регіональних органів влади. Серед найголовніших постатей - Прем'єр-міністр Микола Азаров, голова Сумської обласної державної адміністрації Юрій Чмирь та голова Одеської обласної державної адміністрації Едуард Матвійчук.

10 серпня, 2012

Є в глеку молоко, та голова не влізе

Так вже повелося, що напередодні виборів влада щиро згадує про народ і обіцяє активно взятися за вирішення найбільш проблемних і болючих питань.

9 серпня, 2012

Наша пісня гарна-нова, заспіваймо її знову

Минулого тижня політичні партії, що претендують на місце в наступному парламенті, оприлюднили свої передвиборчі програми.

8 серпня, 2012

Дороги наших мрій

Як не житлом, то новими дорогами Прем'єр-міністр Микола Азаров мріє забезпечити всю країну. Причому його бажання мають тенденцію до зростання у геометричній прогресії.

7 серпня, 2012

Бути чи не бути...

Кращому транспорту в Києві бути! Таким гаслом зустрічали нас сітілайти на вулицях міста, обіцяючи від імені голови КМДА Олександра Попова вже цієї весни появу на маршрутах 400 одиниць нового громадського транспорту.

6 серпня, 2012

Тижневий дайджест станом на 06 серпня 2012 року

За минулий тиждень система "Слово і діло" поповнилася 169-ма новими обіцянками представників центральних та регіональних органів влади. Серед найголовніших постатей - Прем'єр-міністр Микола Азаров, Віце-прем'єр-міністр - Міністр соціальної політики Сергій Тігіпко та голова Донецької обласної державної адміністрації Андрій Шишацький.

3 серпня, 2012

Табачна вступна кампанія

Глобальна мережа Інтернет у 2013 році повністю візьме на себе відповідальність за вступ до вишів, впевнений Міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник, адже електронна подача документів вже здобула прихильність як майбутніх фахівців, так і їхніх батьків.

31 липня, 2012

Заборонена зона для братів наших менших

Зустрічали бездомних тварин на вулицях свого міста? Навряд чи хтось дасть негативну відповідь на це питання. З кожним днем їх стає все більше, а люди вимушені з острахом виходити зі своїх домівок.

30 липня, 2012

ЗАПОРіжжя

Так вже повелося, що, починаючи з 2009 року, міністри оборони ніби передають естафету один одному у вирішенні питань стосовно відновлення та введення до бойового складу українського флоту підводного човна "Запоріжжя",

Тижневий дайджест станом на 30 липня 2012 року

За минулий тиждень система "Слово і діло" поповнилася 117-ма новими обіцянками представників центральних та регіональних органів влади.

27 липня, 2012

Герега встановлює "потьомкінські" майданчики в Деснянському районі... або враження невдячного та упередженого виборця

Позавчора в одному з дворів Деснянського району столиці, у рамках виконання передвиборчої обіцянки Галини Гереги http://slovoidilo.ua/uk/statements/6498.html , з пафосом відбулося відкриття НОВОГО спортмайданчика.

25 липня, 2012

Недоторкані комп'ютери

За декілька днів в Україні розпочнеться виборчий процес, протягом якого потенційні народні депутати будуть завойовувати підтримку простого народу,

24 липня, 2012

Відповіли "по-одеськи"

На початку 2011 року голова Одеської обласної ради Микола Пундик, говорячи про пріоритети розвитку регіону, наголосив на необхідності будівництва 100 км доріг.

23 липня, 2012

Тижневий дайджест станом на 23 липня 2012 року

За минулий тиждень система "Слово і діло" поповнилася 128-ма новими обіцянками представників центральних та регіональних органів влади.

20 липня, 2012

Ще одна спроба Табачника

Міністр освіти Дмитро Табачник знов занепокоєний проблемою, яку намагається вирішити не перший раз.

19 липня, 2012

Туалетизація

Останніми днями все більшого поширення набуває тема відсутності туалетів у приміщеннях сільських шкіл.

18 липня, 2012

Євровокзал не встиг на Єврочемпіонат

Вже більше року триває реконструкція найбільшої з київських автостанцій "Видубичі", на місці якої буде побудовано сучасний автовокзал, здатний прийняти велику кількість пасажирів.