Події сторінка 6008

4 жовтня, 2012

Станцію метро "Львівська брама" цього року не добудують

Будівництво станції київського метрополітену «Львівська брама» почалося ще у 1989 році, але через брак фінансування та відсутність остаточного проекту реконструкції його постійно заморожували, а завершення робіт переносили на наступні роки.

3 жовтня, 2012

Міністр Порошенко регулярно віддає зарплату на благодійність

Дiяльнiсть, спрямована на надання безповоротної матерiальної або фiнансової допомоги iншим, останніми роками набула неабиякої популярності в Україні.

1 жовтня, 2012

Тижневий дайджест станом на 01 жовтня 2012 року

За минулий тиждень система "Слово і діло" поповнилася 213-ма новими обіцянками представників центральних та регіональних органів влади.

28 вересня, 2012

Крок до здоров'я так і не зробили

Програма фізичної підготовки ГПО ("Готовий до праці та оборони"), що існувала в загальноосвітніх, професіональних та спортивних організаціях Радянського Союзу та відігравала важливу роль у підготовці всебічно розвинених і фізично досконалих людей, із здобуттям Україною незалежності припинила своє існування.

27 вересня, 2012

У Зайцівському терцентрі з'явиться сходовий підйомник

Соціальна адаптація громадян похилого віку, ветеранів війни і праці, інвалідів - чи не одна з головних тем періодичних виступів представників регіональних та місцевих органів влади.

26 вересня, 2012

Чи стане картопля альтернативним джерелом енергії в Україні?

В умовах постійного підвищення цін на енергоносії та забруднення навколишнього середовища тема пошуку та застосування альтернативних джерел енергії набуває все більшої актуальності.

24 вересня, 2012

Тижневий дайджест станом на 24 вересня 2012 року

За минулий тиждень система "Слово і діло" поповнилася 196-ма новими обіцянками представників центральних та регіональних органів влади.

21 вересня, 2012

Створення мережі Wi-Fi в Київському метрополітені відкладається

Щохвилини мережа Інтернет з космічною швидкістю охоплює все більшу кількість людей по всьому світу. Новини, розваги, спілкування у павутині стали невід'ємною частиною життя майже кожного мешканця сучасного міста.

20 вересня, 2012

Губернатори-регіонали балотуються у народні депутати

Майбутні вибори до Верховної Ради активно почали згадувати ще наприкінці минулого року.

19 вересня, 2012

Інфографіка. Транспорт, якого кияни не дочекалися.

Згідно обіцянок посадовців, зафіксованих у системі народного контролю "Слово і Діло", станом на вересень 2012 року у Києві та навколо нього мали бути побудовані лінія швидкісного трамваю та метро на Троєщину, тролейбусні лінії в Ірпінь і Бровари, запущені електричка на Вишгород та "Повітряний експрес" зі столиці до аеропорту "Бориспіль". Наразі функціонує лише міська електричка.

18 вересня, 2012

Родині з Ізмаїлу запропонували приміщення в гуртожитку

Спілкуючись з користувачами соціальної мережі Фейсбук у березні поточного року, Прем'єр Микола Азаров відгукнувся на прохання небайдужої жительки Ізмаїла Одеської області допомогти сім'ї , в якій нещодавно народилася трійня.

17 вересня, 2012

Тижневий дайджест станом на 17 вересня 2012 року

За минулий тиждень система "Слово і діло" поповнилася 44-ма новими обіцянками представників центральних та регіональних органів влади.

14 вересня, 2012

Ціну на бензин знову обіцяють знизити

Питання вартості бензину довгий час залишається чи не одним з найболючіших та найсуперечливіших, адже воно прямим чином впливає на продуктове ціноутворення, яке, в свою чергу, суттєво зменшує купівельну спроможність громадян.

Незалежні експерти у рамках кампанії "Вибори - 2012. Народний контроль" будуть моніторити виборчий процес на предмет порушень

Київ. 13 вересня. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - В Україні на час парламентських виборів проводитиметься моніторинг за порушеннями виборчого закону "Вибори - 2012. Народний контроль".

11 вересня, 2012

Довготривалі компенсації Ощадбанку СРСР

Уряд України все частіше інформує про регулярне отримання вкладниками колишнього Ощадбанку СРСР компенсацій за знецінені кошти.

10 вересня, 2012

Тижневий дайджест станом на 10 вересня 2012 року

За минулий тиждень система "Слово і діло" поповнилася 34-ма новими обіцянками представників центральних та регіональних органів влади.

6 вересня, 2012

Вітчизняні авіакомпанії так і не отримали літаків українського виробництва

З середини минулого століття серійний завод «Антонов» (Колишній «АВІАНТ») відомий як один з найпотужніших у сфері проектування та виробництва літальних апаратів.

Інфографіка. Обіцянки Д. Табачника до нового навчального року

Проект "Слово і Діло" пропонує до уваги своїх читачів інфографіку, створену на базі аналізу обіцянок Міністра освіти і науки Д.Табачника, які стосуються 2012 - 2013 навчального року.

5 вересня, 2012

Руслан Крамаренко помилився у підрахунках не на один дитячий садок

У січні минулого року заступник голови КМДА Руслан Крамаренко ознайомив громадськість із планами в галузі освіти на найближчий час.

4 вересня, 2012

Київський метрополітен: перспективи від Олександра Попова

Історія Київського метрополітену налічує понад 50 років. За цей час значно розширилася мережа станцій та збільшилася кількість рухомого складу.

3 вересня, 2012

Тижневий дайджест станом на 3 вересня 2012 року

За минулий тиждень система "Слово і діло" поповнилася 50-ма новими обіцянками представників центральних та регіональних органів влади.

31 серпня, 2012

"Велостарт"

Наприкінці травня поточного року голова КМДА Олександр Попов повідомив про початок реалізації проекту розвитку велосипедної інфраструктури "Велостарт", один з етапів якого передбачав встановлення до кінця червня безкоштовних стоянок для велосипедів біля музеїв, у парках та громадських місцях.

29 серпня, 2012

Підвішений стан підвісного мосту

Не встигли ми вдосталь насолодитися новиною про Дарницький міст, як на зміну їй прийшла інша - у 2013 році в Миколаєві побудують переїзд через річку Південний Буг.

28 серпня, 2012

Чергове відкриття Дарницького мосту

Вже другий рік поспіль частинами здається в експлуатацію залізнично-автомобільний Дарницький міст, який з'єднує правий та лівий береги Дніпра.

27 серпня, 2012

Тижневий дайджест станом на 27 серпня 2012 року

За минулий тиждень система "Слово і діло" поповнилася 74-ма новими обіцянками представників центральних та регіональних органів влади.

23 серпня, 2012

Та буде газ!

На дворі двадцять перше століття, а сотні українських міст та селищ й досі не газифіковано.

22 серпня, 2012

Рік шкільного автобуса

Не так давно ми писали про "улюблену" тему Дмитра Табачника - шкільний автобус. Міністр освіти ніяк не може зупинитися і згадує про нього чимдалі частіше.

21 серпня, 2012

Наступна станція - "Троєщина"

Мешканці житлового масиву "Троєщина" у передчутті - цього року розпочнеться довгоочікуване будівництво четвертої гілки метрополітену, яка з'єднає віддалений район з центром столиці.

20 серпня, 2012

Тижневий дайджест станом на 20 серпня 2012 року

За минулий тиждень система "Слово і діло" поповнилася 151-ю новою обіцянкою представників центральних та регіональних органів влади.

17 серпня, 2012

Списані празькі трамваї прямують до Одеси

Мода на придбання громадського транспорту, що був у використанні європейських країн, поступово набуває поширення в Україні. Слідом за Вінницею та Харковом хвилю підхопила Одеса.