Події сторінка 6010

17 липня, 2012

Цукрове ціноутворення

Наприкінці минулого року Міністр аграрної політики та промисловості України Микола Присяжнюк заявив, що небувалий врожай цукрового буряку та обсяг виробленого цукру (2,3 млн т) дадуть можливість повністю забезпечити внутрішній ринок, зберегти цінову стабільність та створити експортний потенціал.

16 липня, 2012

Тижневий дайджест станом на 16 липня 2012 року

За минулий тиждень система "Слово і діло" поповнилася 69-ма новими обіцянками представників центральних та регіональних органів влади. Серед найголовніших постатей - Прем'єр-міністр Микола Азаров, генеральний директор "Укрзалізниці" Володимир Козак, голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Олександр Вілкул та міський голова Харкова Геннадій Кернес.

13 липня, 2012

28 замість 1100 або виконано на 2,5%

21 березня 2012 року генеральний директор Укрзалізниці Володимир Козак повідомив, що впродовж квітня-червня 2012 року пристроями систем супутникової навігації буде обладнано 1100 вантажних електровозів.

12 липня, 2012

Крамаренко дозвiтувався

Куратор "Картки киянина" Руслан Крамаренко, підбиваючи підсумки перших 100 днів роботи проекту, заплутався у власних підрахунках.

Попов та Герега можуть спати спокійно

Сьогодні депутати Київської ради підтримали проект рішення, згідно з яким 6462,6 гектари Біличанського лісу увійшли в межі Голосіївського парку і отримали природоохоронний статус.

11 липня, 2012

«Картка Киянина» прописалася в Інтернеті

10 липня 2012 року заступник голови Київської міської державної адміністрації Руслан Крамаренко повідомив про відкриття інформаційного сайту "Картка киянина", який покликаний на допомогу в реалізації одноіменного проекту.

9 липня, 2012

Фруктова мрія Азарова

Прем'єр-міністр України Микола Азаров цими днями побував в АР Крим. Основну увагу під час візиту було приділено питанню забезпеченості держави фруктами власного виробництва.

6 липня, 2012

Що залишив Україні Чемпіонат Євро-2012

Довгоочікуваний чемпіонат Євро-2012 вже залишився позаду, але дискусії на цю тему тривають. А тим часом СЛОВО І ДІЛО готове підвести підсумок стосовно питання відповідальності чиновників столиці та приймаючих міст у проведенні даного заходу.

11 квітня, 2012

Проект «Слово і діло» у Житомирі

Чергову зустріч з майбутніми журналістами ми провели у Житомирському державному університеті імені Івана Франка. Конференц-зал університету був заповнений студентами, які у передсесійну пору вирішили розширити свої знання, познайомившись з сучасними можливостями Інтернет-технологій.

6 квітня, 2012

"Слово і діло" в Дніпропетровську

Команда "Слово і діло" продовжує серію всеукраїнських тренінгів "Нові медіа - нові можливості".

30 березня, 2012

Тренінг "Сучасні медіа - нові можливості" у Дніпропетровську

Загальноукраїнський проект "СЛОВО і ДІЛО" запрошує вас взяти участь у тренінгу "Сучасні медіа - нові можливості", який відбудеться у вашому місті 3 квітня 2012 р. о 14:00 у приміщенні Дніпропетровського національного університету імені Олеся Гончара за адресою: проспект Гагаріна, 72, аудиторія 811.

"Слово і діло" у Чернігові

27 березня команда громадсько-політичного проекту "Слово і діло" провела тренінг "Сучасні медіа - нові можливості" та представила свій сайт у стінах Чернігівського національного педагогічного університету ім. Т. Г. Шевченка.

26 березня, 2012

«Слово і діло» в столиці Донбасу

Команда «Слово і діло» прибула в Донецьк. Можна впевнено сказати, що в місті кипить робота з благоустрою у зв'язку з підготовкою до Євро – 2012. Перше, що ми побачили це те, що залізничний вокзал знаходиться на стадії реконструкції, яка наближається до завершення.

22 березня, 2012

«Слово і діло» у файному місті Тернопіль

Подорож містами України з імпровізованою ревізією обіцянок продовжується. Команда проекту «Слово і діло» прибула до Тернополя для зустрічі зі студентами Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка. Відтепер молоді тернополяни завдяки нашому проекту дізналисяпро нові можливості громадського контролю за обіцянками посадовців.

20 березня, 2012

Команда «Слово і діло» в Черкасах

Наша подорож містами України продовжується. З Кіровограду ми попрямували до Черкас, щоб переконатися, як реалізовуються обіцянки, дані очільниками Черкаського регіону, які містяться на нашому сайті.

15 березня, 2012

"Слово і діло" в Кіровограді

14 березня 2012 року в приміщенні Кіровоградського педагогічного університету відбувся тренінг "Сучасні медіа - нові можливості" та презентація нашого проекту. Ми дуже вдячні студентам, викладачам вузу і журналістам за зацікавленість та щирий прийом.

13 грудня, 2011

Нові персони, нові факти

Наша система в режимі реального часу збирає інформацію про слова і справи політиків і чиновників різного рівня. Звісно, фізично неможливо відразу сформувати рейтинги усіх персон. Відповідні розділи сайту будуть відкриватися поступово, по мірі їх наповнення.

12 грудня, 2011

Система «СЛОВО і ДІЛО» розпочинає свою роботу

Система «СЛОВО і ДІЛО» - це інструмент громадянського контролю над ефективністю і відповідальністю політиків та чиновників усіх рівнів.