Зеленський про два місяці операції на Курщині: українці довели, що можуть перенести війну в рф

Читать на русском
Операція ЗСУ на Курщині значно допомогла Україні та допомагає й надалі, але на росію треба посилити тиск.
фото Володимир Зеленський/Telegram

Два місяці операції українських військових у Курській області рф – це дуже важливий етап війни. Росіяни відчули, що таке війна у їхній країні. Але потрібно тиснути на росію ще більше.

Про це повідомив президент Володимир Зеленський у вечірньому зверненні 6 жовтня.

Курщина входить у план перемоги України – ЗеленськийВолодимир Зеленський пояснив, чому Україна проводить операцію на Курщині, незважаючи на складну ситуацію на Донбасі.

«Сьогодні – два місяці наших військових дій у Курській області. І це надзвичайно важливий етап війни. Те, що значно допомогло і надалі допомагає нашій державі. Українці довели, що можуть перекидати війну до росії», – заявив він.

За словами Зеленського, за достатньої підтримки партнерів Україна зможе тиснути на росію «саме так, як потрібно, щоб у росії відчували, що війна їм нічого не дасть».

«Я хочу подякувати всім нашим хлопцям – кожному підрозділу, які роблять усе, щоб поповнювати обмінний фонд для України. Наша Курська операція дала один із найбільших внесків в обмінний фонд заради звільнення українців із полону. Це важливо», – додав Зеленський.

Він також повідомив, що головком ЗСУ разом з іншими військовими, з представниками Міністерства оборони наступного тижня працюватимуть з партнерами України щодо деталей Плану перемоги – військових пунктів Плану та стратегічних безпекових.

Нагадаємо, 6 вересня Зеленський озвучив втрати росії за місяць операції ЗСУ у Курській області. Також Зеленський заявив, що ЗСУ утримуватимуть територію Курщини, поки путін не сяде за стіл переговорів.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: