Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Будівництво у 2012 році І-ї черги установки утилізації рідких токсичних промислових відходів на полігоні твердих побутових відходів у с.Масани

Програмою економічного і соціального розвитку м. Чернігова на 2012 рік, яка була підписана міським головою Чернігова Олександром Соколовим, передбачається реалізація І-ї черги будівництва установки утилізації рідких токсичних промислових відходів на полігоні твердих побутових відходів у с.Масани.
Не виконано
Сказано 28 грудня 2011 р.

Джерело

  • http://www.chernigiv-rada.gov.ua/project/rada/2029
  • http://www.gorod.cn.ua/news_42233.html
  • Лист заступника Чернігівського міського голови - керуючого справами виконкому С. Г. Віхрова
  • http://www.dabi.gov.ua/news_text.php?id=821

Результат

13 листопада 2012 року інспекцією державного архітектурно-будівельного контролю у Чернігівській області було видано дозвіл на будівництво установки для утилізації рідких токсичних відходів на існуючому полігоні твердих побутових відходів за адресою: село Масани Чернігівського району.

Як повідомляв заступник Чернігівського міського голови - керуючий справами виконкому С. Г. Віхров, будівництво І-ї черги установки планувалося завершити в 2012 році, однак під час прес-конференції, присвяченій підсумкам 2012 року, Олександр Соколов заявив, що роботи з будівництва установки для утилізації рідких токсичних відходів на полігоні твердих побутових відходів тільки розпочато.