В автівці та будинку чоловіка, який стріляв у Трампа, знайшли вибухівку – ЗМІ

Читать на русском
У машині Метью Крукса, який підозрюється в замаху на Трампа, знайшли вибухові пристрої. Такі самі матеріали знайшли і в нього вдома.
Колаж 24 каналу

В автомобілі та будинку 20-річного хлопця, який стріляв у експрезидента США Дональда Трампа в Пенсільванії, нібито виявили компоненти для виготовлення вибухових пристроїв.

Про це повідомляє Associated Press з посиланням на свої джерела.

Випадки вбивства лідерів держав та політичних рухівПрем'єр Словаччини Роберт Фіцо пережив замах. На інфографіці – випадки вбивств лідерів держав та рухів.

Повідомляється, що двоє співрозмовників у правоохоронних органах повідомили на умовах анонімності, що під час слідчих дій в автомобілі 20-річного Метью Крукса виявили компоненти для виготовлення вибухівки. Такі ж матеріали знайшли також у нього вдома.

Таку ж інформацію з посиланням на джерела правоохоронних органів опублікували й інші західні ЗМІ.

Співрозмовники також розповіли AP, що, за даними слідства, використану Круксом вогнепальну зброю купував його батько приблизно півроку тому.

Слідчі ще з'ясовують, як зброя дійшла до Крукса та збирають додаткову інформацію про нього.

Нагадаємо, 13 липня під час виступу кандидата у президенти США Дональда Трампа у Пенсільванії пролунали постріли. Трамп упав на землю, коли оголошував промову. Його швидко закрили собою і вивели охоронці зі сцени. Пізніше він заявив, що поранений у верхню частину правого вуха.

Підозрюваного у спробі вбивства Трампа знайшли. Ним виявився 20-річний Томас Метью Крукс із Бетел-Парку, штат Пенсільванія. За даними ЗМІ, він зробив кілька пострілів з даху будівлі неподалік місця проведення мітингу, перш ніж був убитий агентами Секретної служби.

Пропагандисти рф запустили фейк про нібито причетність українських спецслужб до замаху на Трампа.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: