Камала Гарріс прийняла запрошення CNN на дебати із Трампом

Віцепрезидентка США та кандидатка у президенти Камала Гарріс прийняла запрошення телеканалу CNN на дебати, що мають відбутись 23 жовтня, закликавши республіканського опонента Дональда Трампа зробити те саме.

Про це повідомляється у матеріалі каналу CNN.

Як зазначається, керівниця виборчої кампанії Гарріс заявила, що віцепрезидентка «готова до ще однієї можливості розділити сцену із Трампом», і той має «без проблем погодитись» на нові дебати.

У CNN вказують, що надіслали запрошення на дебати обом кандидатам, оскільки вважають, що «для американського народу будуть корисними другі дебати між двома кандидатами в президенти США».

«Ми з нетерпінням чекаємо на відповідь від обох кампаній, щоб американська громадськість могла почути більше від цих кандидатів перед тим, як ухвалити остаточне рішення», – йдеться в заяві телеканалу.

Правила дебатів планується зробити такими ж, як і у випадку з Трампом і Джо Байденом наприкінці червня. Після них, як відомо, на чинного президента посилився тиск задля відмови від переобрання, і зрештою він свою кандидатуру зняв.

Як відомо, Дональд Трамп заявив, що не братиме участі у повторних дебатах з Камалою Гарріс.

Нагадаємо, 11 вересня відбулися дебати між кандидатами у президенти США Камалою Гарріс та Дональдом Трампом на телеканалі ABC News.

За результатами першого після дебатів опитування щодо виборів віцепрезидентка США та кандидатка від Демократичної партії Камала Гарріс випереджає республіканця Дональда Трампа з результатом 47% проти 42%.

АКТУАЛЬНЕ ВІДЕО