Зведення штабу ООС 24 вересня: 35 обстрілів, троє поранених

Читать на русском
З початку поточної доби, 24 вересня, терористи тричі обстріляли позиції Об'єднаних сил, в тому числі з важкого озброєння.

За минулу добу, 23 вересня, в районі проведення операції Об'єднаних сил терористи 35 раз обстріляли позиції українських військовослужбовців, 13 раз застосувавши заборонене озброєння.

Коли закінчиться війна на Донбасі?Командувач ООС вважає, що військового вирішення для завершення війни на Донбасі недостатньо. Про завершення війни на Сході України, поговорили з експертами.

Як повідомляє прес-центр ООС, обстріли були зафіксовані в районах населених пунктів Кримське, Луганське, Новолуганське, Шуми, Південне, Майорськ, Піски, Авдіївка, Чермалик, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське і Широкино, пише «Слово і Діло».

Бойовики вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Крім того, з мінометів калібру 82 мм були обстріляні українські позиції поблизу населених пунктів Луганське, Новолуганське, Шуми, Південно і Майорськ. Біля Луганського і Новолуганського терористи вели вогонь із мінометів 120 мм калібру. Неподалік від Гнутового бойовики застосували озброєння БМП. У штабі також додали, що в результаті обстрілу було поранено троє військових. За даними розвідки, за минулу добу знищено четверо бойовиків і ще четверо поранено.

З початку поточної доби, 24 вересня, терористи тричі обстріляли позиції Об'єднаних сил, в тому числі з важкого озброєння. Зокрема, поблизу населених пунктів Кримське і Широкино бойовики вели вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї, а в районі Південного застосували міномети 120 мм калібру. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.

Раніше ВМС розповіли про перехід кораблів в Азовське море.

Також нагадаємо, пункти пропуску на Донбасі за добу перетнули майже 50 тисяч осіб.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: